Csütörtök hajnalban rendőrök razziáztak a Corvintetőn

Az Index írt arról, hogy a rendőrség hét embert állított elő csütörtök hajnalban, amikor razziáztak a Black Trap bulisorozat eseményén. 

Öt embert kábítószerbirtoklás gyanúja, kettőt pedig kereskedelem gyanúja miatt hallgattak ki. Utóbbi két embert őrizetbe is vették, és előzetes letartóztatásukat kérték. 

A lap helyszíni beszámolók alapján arról ír, hogy a főfellépő kezdése előtt, hajnali fél háromkor lekapcsolták a zenét, felnyomták a reflektorokat, és rendőrök jelentek meg a helyszínen. 

Egy szemtanú elmondása szerint a szervezők között volt, aki azt mondta, hogy rutinellenőrzés zajlik, más szerint viszont név szerint kerestek a rendőrök négy embert. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.