Eltévedt az erdőben egy 12 éves kislány Visegrádon

belföld
2018 június 22., 09:09
comments 114

A szentendrei rendőrök segítségével már meg is találták azt a 12 éves kislányt, aki a visegrádi Fellegvár közelében tűnt el családja mellől - közölte a police.hu.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2018. június 21-én 13 óra 30 perckor kapták a jelzést, amely szerint a visegrádi Fellegvárhoz vezető erdei úton egy 12 éves kislány családjától lemaradt, majd feltehetően eltévedt az erdőben, hozzátartozói nem találják.

A személyleírás és ruházat alapján a Szentendrei Rendőrkapitányság haladéktalanul megkezdte a gyerek keresését. Az eltűnéssel szűkebben érintett erdei út és vár környezete mellett a rendőrök a kereskedelmi és egyéb szolgáltató egységeket is felkeresték adatgyűjtés és figyelemfelhívás céljából, amelynek közel egy óra alatt meg is lett az eredménye. A Fellegvár parkolójában üzemelő egyik büfé alkalmazottja felismerte a gyermeket és a rendőrök által megadott szolgálati telefonszámon értesítette a kutatásban résztvevőket. A gyereket a rendőrök sérülés és panaszmentesen átadták édesanyjának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.