Eltévedt az erdőben egy 12 éves kislány Visegrádon

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

A szentendrei rendőrök segítségével már meg is találták azt a 12 éves kislányt, aki a visegrádi Fellegvár közelében tűnt el családja mellől - közölte a police.hu

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2018. június 21-én 13 óra 30 perckor kapták a jelzést, amely szerint a visegrádi Fellegvárhoz vezető erdei úton egy 12 éves kislány családjától lemaradt, majd feltehetően eltévedt az erdőben, hozzátartozói nem találják.

A személyleírás és ruházat alapján a Szentendrei Rendőrkapitányság haladéktalanul megkezdte a gyerek keresését. Az eltűnéssel szűkebben érintett erdei út és vár környezete mellett a rendőrök a kereskedelmi és egyéb szolgáltató egységeket is felkeresték adatgyűjtés és figyelemfelhívás céljából, amelynek közel egy óra alatt meg is lett az eredménye. A Fellegvár parkolójában üzemelő egyik büfé alkalmazottja felismerte a gyermeket és a rendőrök által megadott szolgálati telefonszámon értesítette a kutatásban résztvevőket. A gyereket a rendőrök sérülés és panaszmentesen átadták édesanyjának.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.