Gigantikus Jézus-szobrot emeltek a dabasi Aldi mellett

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Monumentális Jézus-szobrot avattak csütörtökön Dabason a diszkontlánc üzlete mellett. A talapzattal együtt 10 méter magas szobor ifjabb Szabó István alkotása. A szobor felállítását az Áldos Hagyományőrző Egyesület kezdeményezésére állították fel, a szervezet honlapjuk szerint Az egyesület célja honlapjuk leírása szerint „a magyar állam és a magyar nemzet történelmének, kultúrájának, hagyományainak megismerése és megismertetése. A szervezet tagjai érdeklődést mutatnak a magyar történelem egésze iránt, azonban a régmúltat különleges figyelem övezi, ami elsősorban a magyar őstörténetet.”  Az egyesület legfőbb támogatója Dabas Város Önkormányzata.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA
Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.