Gigantikus Jézus-szobrot emeltek a dabasi Aldi mellett

Monumentális Jézus-szobrot avattak csütörtökön Dabason a diszkontlánc üzlete mellett. A talapzattal együtt 10 méter magas szobor ifjabb Szabó István alkotása. A szobor felállítását az Áldos Hagyományőrző Egyesület kezdeményezésére állították fel, a szervezet honlapjuk szerint Az egyesület célja honlapjuk leírása szerint „a magyar állam és a magyar nemzet történelmének, kultúrájának, hagyományainak megismerése és megismertetése. A szervezet tagjai érdeklődést mutatnak a magyar történelem egésze iránt, azonban a régmúltat különleges figyelem övezi, ami elsősorban a magyar őstörténetet.”  Az egyesület legfőbb támogatója Dabas Város Önkormányzata.

Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA
Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.