Megint koppintáson kapták Kanye Westet

2018 június 22., péntek 10:37
82

Vasárnap hívta fel követői figyelmét a Diet Prada (divatrajongóknak melegen ajánlom) arra, hogy a rapper legújabb kampányában megint van egy olyan elem, ami más fejéből, korábban pattant ki. Instájukon azt írták, a Yeezy Season 6 kampányának képe egészen meglepően nagy hasonlóságot mutat Rita Minissi egy korábbi sorozatával.

A művésznő a Refinery29-hez eljuttatott közleményében azt írja, „bár nagyon zavar ez a fajta kizsákmányolás, de még nagyobb probléma, hogy egy nagyvállalat profitál egy saját forrásból gazdálkodó művész munkájából, és valami katartikus dolgot alakít tőkévé; megpróbálja ellopni egy embertől a valóságot következmények nélkül.”

Hozzátette, Westet és a YEEZY-t is kedveli, simán benne lett volna az együttműködésben is, ha felkérik rá. Nem mellesleg Minissi munkája személyes traumán alapul, és a vágyat fejezi ki, hogy újra el tudja fogadni a testét, így különösen rosszul hangzik, hogy konkrétan kiárusítják a művészetét. Kanye West egyelőre nem reagált a vádakra, de a YEEZY rajongói máris elküldték a művésznőt a bús picsába.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt