Tankelhárító fegyverrel lőttek egy irodaházra Amszterdamban

külföld
2018 június 22., 17:25

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki csütörtök este egy tankelhárító fegyverrel lőtt rá egy irodaházra Amszterdam üzleti negyedében.

A szemtanúk egy pillanatnyi óriási hangzavarról számoltak be. A lövésben senki nem sérült meg, a löveg az épület egyik ablakát vitte be. 

link Forrás

A rendőrségnek egyelőre ötlete sincs, miért támadta meg a férfi az épületet. A gyanúsított még a térfigyelő kamerákat is hatástalanította, mielőtt lőtt volna a páncéltörővel. 

A helyi sajtó szerint az irodaépületben számos cég irodája található, többek között egy magazinokat kiadó médiavállalkozó is itt működik. (DutchNews)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.