A nap védekezése Balázsé, aki ellopott egy Suzukit, majd azt mondta, csak addig akarta használni, amíg eláll az eső

bűnügy
2018 június 23., 07:15
comments 99

Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a balmazújvárosi rendőrök egy kerecsendi férfival szemben.

Egy tiszacsegei lakos péntek este telefonon hívta a rendőrséget és elmondta, hogy amíg a háza előtt leparkolt gépkocsijából pakolt, egy férfi beült az autóba és elhajtott. A bejelentő elmondta, hogy egy másik gépkocsival a járműve keresésére indult, amikor azt látta, hogy azzal balesetet szenvednek.

Forrás: Police.hu
photo_camera Forrás: Police.hu

A rendőrök a baleset helyszínén elfogták a 25 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint engedély nélkül elvitte a Suzuki típusú gépkocsit. A gyanúsított Tiszacsegén közlekedett a járművel, amikor elveszítette uralmát a gépjármű felett és egy ingatlan kerítésének hajtott, majd áttörve azt az udvaron állt meg.

És itt jön a nem mindennapi védekezés:

a kerecsendi tolvaj a kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nem akarta ellopni a Suzukit, csak addig akarta használni azt, amíg eláll az eső.

K. Balázzsal szemben a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétele mellett folytatja az eljárást. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.