Erős szél, hangos repülők, fél Budapest lezárva, indul a szombat!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Itt a hétvége első napja!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint gomolyfelhős időre számíthatunk országszerte több-kevesebb napsütéssel, estefelé délnyugaton lehet több a felhő. Elsősorban az ország északkeleti harmadában elszórtan alakulhatnak ki záporok. Az északnyugati szél napközben többfelé erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között valószínű. Késő estére 12 és 16 fok közé hűl le a levegő.

Utóbbi nem jelent semmi jót azoknak, akik esetleg úgy tervezték, hogy valami kültéri kivetítőn néznék meg az este 8-kor kezdődő Németország-Svédország világbajnoki mérkőzést.

Napközben fél Budapestet lezárják, szombaton és vasárnap tartják ugyanis a Red Bull Air Race budapesti versenyét. Addig a rakpartnak és a Lánchídnak búcsút mondhatunk.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.