Két budapesti nőt telepakolta a lakását lopott kozmetikai termékekkel

bűnügy
2018 június 23., 12:29
comments 41

A belvárosi rendőrök elfogták két nőt, akik rendszeresen loptak kozmetikai termékeket a munkahelyükről, majd azokat budapesti szépségszalonokban adták el.

A megalapozott gyanú szerint a 40 éves budapesti V. Mártonné és a 41 éves szintén budapesti S. Katalin május 29. és június 18. között egy kozmetikai cikkeket forgalmazó cég ferencvárosi raktárából félmillió forint értékben termékeket lopott.

A két nő alkalmazottként dolgozott a cégnél, így jutottak a termékekhez, amiknek egy részét lakásukban tárolták, a másik részét a csomagolóhelyiségben rejtettek el. A két nő az ellopott cikkeket két újbudai és egy zuglói szépségszalonban is értékesítették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2018. június 21-én elfogták S. Katalint és társát, valamint azt a három nőt, akik a lopott termékeket megvásárolták. A rendőrök az elkövetők budapesti lakásaiban, autójukban és a cég csomagolóhelyiségében elrejtve több száz kozmetikai terméket találtak.

Erről videót is készítettek:

link Forrás

A nyomozók két nőt bűnszövetségben elkövetett lopás bűntett, három nőt orgazdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.