Egy kecskeméti férfi egy fémrácson is átküzdötte magát, csak hogy ellopjon egy Jézust ábrázoló szentképet

Szombaton bejelentés érkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányságra arról, hogy egy helyi cég tulajdonában lévő raktárba betörtek. A tettes az ablakon lévő rácsot lefeszítette, és az ingatlanból különböző értékeket, például műszaki cikkeket, asztalt tulajdonított el.

Meg lába kélt egy Jézust ábrázoló szentképnek is.

Forrás: Police.hu

A tolvajnak ezen a rácson kellet keresztül jutnia:

Forrás: Police.hu

A kecskeméti rendőrök másnap elfogták a feltételezett elkövetőt, P. Richárdot. A 26 éves helyi férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Az eltulajdonított értékek közül a Jézust ábrázoló szentképet a nyomozók házkutatás során megtalálták és lefoglalták. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.