Egy kecskeméti férfi egy fémrácson is átküzdötte magát, csak hogy ellopjon egy Jézust ábrázoló szentképet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombaton bejelentés érkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányságra arról, hogy egy helyi cég tulajdonában lévő raktárba betörtek. A tettes az ablakon lévő rácsot lefeszítette, és az ingatlanból különböző értékeket, például műszaki cikkeket, asztalt tulajdonított el.

Meg lába kélt egy Jézust ábrázoló szentképnek is.

Forrás: Police.hu

A tolvajnak ezen a rácson kellet keresztül jutnia:

Forrás: Police.hu

A kecskeméti rendőrök másnap elfogták a feltételezett elkövetőt, P. Richárdot. A 26 éves helyi férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Az eltulajdonított értékek közül a Jézust ábrázoló szentképet a nyomozók házkutatás során megtalálták és lefoglalták. (Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.