Két év alatt közel megötszörözte földterületeit a fideszes Bánki Erik

2018 június 25., hétfő 19:32
189

Az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke, a fideszes Bánki Erik családi gazdasága jelentősen gyarapodott az elmúlt időszakban - számolt be róla a Hír Tv.

A képviselő 2016-os vagyonnyilatkozatában még csak 3, összesen 42 hektárnyi szántót tüntetett fel. Egy évvel később azonban már 9 szántója volt, több mint 190 hektáron. A szerzés évéhez azonban a Hír Tv szerint 2016-ot írt, ezt később javította mind a kilenc helyen.

„Amikor a tavalyi évre vonatkozó vagyonnyilatkozatom ugye januárban leadtam, akkor ott a kitöltésnél egy évet sorban elcsúsztam véletlenül. Ezt javítottam utólag. Természetesen az idei júniusban leadott vagyonnyilatkozatomban ez már a javított dátummal szerepel” – mondta a tévének Bánki Erik. Az elmúlt fél évben további 6 szántót is vett a képviselő Villányban és környékén.

Bánki Erik őstermelőként szűk fél év alatt több mint 10 millió forintot keresett, több lábon áll, családi vállalkozásai között van, amelyik kommunikációval, marketing tanácsadással foglalkozik, és van, amelyik mezőgazdasággal.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt