Két év alatt közel megötszörözte földterületeit a fideszes Bánki Erik

Az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke, a fideszes Bánki Erik családi gazdasága jelentősen gyarapodott az elmúlt időszakban - számolt be róla a Hír Tv.

A képviselő 2016-os vagyonnyilatkozatában még csak 3, összesen 42 hektárnyi szántót tüntetett fel. Egy évvel később azonban már 9 szántója volt, több mint 190 hektáron. A szerzés évéhez azonban a Hír Tv szerint 2016-ot írt, ezt később javította mind a kilenc helyen.

„Amikor a tavalyi évre vonatkozó vagyonnyilatkozatom ugye januárban leadtam, akkor ott a kitöltésnél egy évet sorban elcsúsztam véletlenül. Ezt javítottam utólag. Természetesen az idei júniusban leadott vagyonnyilatkozatomban ez már a javított dátummal szerepel” – mondta a tévének Bánki Erik. Az elmúlt fél évben további 6 szántót is vett a képviselő Villányban és környékén.

Bánki Erik őstermelőként szűk fél év alatt több mint 10 millió forintot keresett, több lábon áll, családi vállalkozásai között van, amelyik kommunikációval, marketing tanácsadással foglalkozik, és van, amelyik mezőgazdasággal.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.