A rendőrség két videón is megmutatja, milyen az igazi magyar Counter Strike

rendőrség
2018 június 26., 06:38
comments 62

Drogdílereket és orgazdákat kapcsolt le az elmúlt napokban a rendőrség, az elfogásokról pedig olyan videókat készítettek, amelyeket a Counter Strike-ban is megirigyelnének.

Az első videón a a hajdú-bihari rendőrök intézkednek. Olyan információ jutott a tudomásukra, hogy egy férfi zárjegy nélküli dohányt árul Debrecenben, illetve az ingatlanját olyan nőknek adja ki, akik ott szexuális szolgáltatást nyújtanak. Őt elfogták is kihallgatták.

Tőle értesültek egy 30 éves szentesi férfiról, aki a debreceni gyanúsítottól rendszeresen vásárolt jövedéki adózás elől elvont terméket, majd azzal, illetve kábítószerrel kereskedett az ország több pontján is. 

De felmerült a gyanúja annak, hogy ez a férfi fegyverrel rendelkezik, így a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen megrohamozták a férfi autóját Szentesen.

Az erről készült testkamerás videó tipikus FPS:

link Forrás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a debreceni férfival szemben prostitúció elősegítése, valamint jövedéki adózás elől elvont termékre elkövetett orgazdaság bűntett, míg a szentesi F. Zoltánnal szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

A második videón a KR Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály és a Pest Megyei és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szlovák rendőrökkel és az EUROPOL szakembereivel csaptak le orgazdákra, akik szlovák eredetű kocsikkal csencseltek Magyarországon

Budakeszin, Vácott, Kecskeméten és Budapesten egyidejűleg zajlott az akció, több személyt is előállítottak a rendőrök.

Az erről készült videó eleje mintha egy Counter Terrorist bevetés lenne:

link Forrás

A nyomozók a házkutatások alkalmával adathordozókat, mobiltelefonokat, valamint iratokat foglaltak le. A három illegálisan értékesített személygépkocsit a hatóság már korábban lefoglalta Magyarországon. A szlovák rendőrök négy gyanúsított ellen folytatnak büntetőeljárást az üggyel összefüggésben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.