A rendőrség két videón is megmutatja, milyen az igazi magyar Counter Strike

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Drogdílereket és orgazdákat kapcsolt le az elmúlt napokban a rendőrség, az elfogásokról pedig olyan videókat készítettek, amelyeket a Counter Strike-ban is megirigyelnének.

Az első videón a a hajdú-bihari rendőrök intézkednek. Olyan információ jutott a tudomásukra, hogy egy férfi zárjegy nélküli dohányt árul Debrecenben, illetve az ingatlanját olyan nőknek adja ki, akik ott szexuális szolgáltatást nyújtanak. Őt elfogták is kihallgatták.

Tőle értesültek egy 30 éves szentesi férfiról, aki a debreceni gyanúsítottól rendszeresen vásárolt jövedéki adózás elől elvont terméket, majd azzal, illetve kábítószerrel kereskedett az ország több pontján is. 

De felmerült a gyanúja annak, hogy ez a férfi fegyverrel rendelkezik, így a rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen megrohamozták a férfi autóját Szentesen.

Az erről készült testkamerás videó tipikus FPS:

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a debreceni férfival szemben prostitúció elősegítése, valamint jövedéki adózás elől elvont termékre elkövetett orgazdaság bűntett, míg a szentesi F. Zoltánnal szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

A második videón a KR Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály és a Pest Megyei és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szlovák rendőrökkel és az EUROPOL szakembereivel csaptak le orgazdákra, akik szlovák eredetű kocsikkal csencseltek Magyarországon

Budakeszin, Vácott, Kecskeméten és Budapesten egyidejűleg zajlott az akció, több személyt is előállítottak a rendőrök.

Az erről készült videó eleje mintha egy Counter Terrorist bevetés lenne:

A nyomozók a házkutatások alkalmával adathordozókat, mobiltelefonokat, valamint iratokat foglaltak le. A három illegálisan értékesített személygépkocsit a hatóság már korábban lefoglalta Magyarországon. A szlovák rendőrök négy gyanúsított ellen folytatnak büntetőeljárást az üggyel összefüggésben.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.