Egy részeg sofőrnek nagyon meggyűlt a baja egy érdi vasúti átjáróval

autó
2018 június 26., 08:15
comments 115

Az érdi rendőrök vádemelést javasolnak egy 25 éves helyi férfi ellen.

A férfi még tavaly márciusban, ittas állapotban személygépkocsival közlekedett Érden az Esküdt utcán, a Budai út irányából az Alispán utca irányába. Amikor a vasúti átjáróhoz ért, a tilos jelzés ellenére is behaladt,

és letörte a fénysorompót.

Ezután elhajtott a helyszínről. De tíz perc elteltével visszament, és hátramenet közben nekiütközött a mögötte forgalmi okból megálló személygépkocsinak.

Ezután ismét elhajtott.

A férfit azonosítását követően eljárás alá vonták, a nyomozás során gyanúsítottként hallgatták ki az üggyel összefüggésben.

Erről a vasúti átjáráról van szó:

photo_camera Street View

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfi ellen a közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, valamint ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.