Hatan estek neki a kazári férfinak, ököllel ütötték, vascsővel verték a kocsiját

bűnügy
2018 június 26., 12:32
comments 101

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 25 éves, egy 26 éves, egy 30 éves és egy 31 éves, továbbá csoportos garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 54 éves és egy 19 éves kazári férfi ellen.

A jelenlegi adatok alapján a 25 éves férfi és három társa 2018. június 8-án az éjszakai órákban megállították a Kazár belterületén személygépkocsival közlekedő férfi ismerősüket,

majd vascsővel és fakaróval megrongálták a gépjárművet.

Forrás: Police.hu
photo_camera Forrás: Police.hu

A sértett az autóval megkísérelt elmenekülni, azonban azzal egy vízelvezető árokba hajtott. Ezt követően a sértett kiszállt a gépjárműből,

de az időközben helyszínre érkező 54 éves gyanúsított megfogt, majd a 19 éves társa ököllel tünk kezdte.

Forrás: Police.hu
photo_camera Forrás: Police.hu

A bántalmazottnak sikerült kiszabadulnia, és az egyik ingatlan kerítésén átmásznia, melyet követően a gyanúsítottak elfutottak a helyszínről. A rendőrök a négy férfit június 8-án, további két társukat a napokban elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A 25 éves, a 31 éves és a 26 éves férfit a nyomozók kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.