Maradona nem éli túl a nyolcaddöntőt, ha így folytatja: Táncolt, fohászkodott, az ördög szállta meg, végül bemutatott mindenkinek

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ahogy arról már írtunk, Maradona még mindig a legnagyobb argentin játékos, még akkor is, ha a VIP-szektorból játssza végig a meccseket szipogva, komoly megfázással küszködve. A továbbjutást jelentő, Nigéria elleni második gól után sem tudta titkolni érzelmeit, úgy kellett félrekapcsolnia a közvetítésvezetőnek. 

Nem sokkal korábban egy nővel táncolt, akit alig akartak beengedni hozzá a biztonságiak:

Az ördöggel is beszélgetett az első félidőben:

Az első gólnál egy sajátos, őt magát ábrázoló drapival ünnepelt:

Fotó: PAUL ELLIS/AFP

Ha nem az ördög szállta meg, a szentlélekhez fohászkodott (ez a kép látható a cím fölött is):

Fotó: Cezaro De Luca/dpa Picture-Alliance/AFP

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.