"Azt hittük, hogy migránsokat keresnek a rendőrök, de aztán megtudtuk, hogy itt a medve"

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Újra medvét keres Csongrád megye, számolt be a Délmagyar.hu. A rendőrség hőkamerás autója, vadászok és a Körös–Maros Nemzeti Park munkatársai közösen keresik az állatot, egyelőre nem lelték nyomát. Szerda reggel Kövegyen látták a mackót, egy helyi elmondta, hogy 

"először azt hittük, hogy migránsokat keresnek a rendőrök, de aztán megtudtuk, hogy itt a medve."

A faluból hamar tovább állt Magyarcsanád felé, ott rendőrök keresték napközben. A helyiek elmondása szerint a kukoricásban látták a medvét, ami

egy kertvégében kaszáló bácsira is ráijesztett. Állítólag.

Két hete a megyében fogták el az országon átkergetett nőstény medvét, amit később a szlovák-magyar határ közelében engedtek szabadon. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.