Gothár Péter 15 év után ismét filmet rendez

FILM
2018 június 27., 12:58

Tizenöt év után ismét mozifilmet rendez Gothár Péter, közölte szerdán a Nemzeti Filmalap. A Megáll az idő rendezője 375 milliót kapott a Hét kis véletlen című tervének elkészítésére. A Filmalap közleménye szerint Gothár új filmje "rendhagyó vizuális és zenei világ teremtésére, különleges filmnyelv létrehozására vállalkozik." Családi véletlenek hét epizódja jelenik majd meg, a főszerepekben Rezes Judit, Mészáros Blanka, Mészáros Máté és Börcsök Olivér lesz látható. Forgatást augusztusban kezdi meg a stáb.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.