Ketten meghaltak, húszan megsérültek egy szolnoki balesetben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője tájékoztatta az MTI-t arról, hogy szerda este ütközött egy mentő és egy utasokat szálltó busz Szolnokon. Az ütközésben a mentő vezetője, és a szállított beteg életét vesztette, a mentőápoló és a mentőtiszt súlyosan sérültek.  

Állapotukat jelenleg a helyszínen stabilizálják és mentőhelikopter fogja kórházba szállítani őket,

tette hozzá. A buszon húszan sérültek meg, mindannyian könnyebben. Győrfi nem tudta megmondani, hogy pontosan hogyan történt a baleset, a mentő használt-e megkülönböztető jelzést. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.