Milliós kártérítéssel a zsebében szabadul a skálás gyilkos

bulvár
2018 június 27., 18:10
comments 219

Bár korábban azt mondta, hogy maga volt a wellness a magánzárka, később több fogvatartotthoz hasonlóan Bene László is beperelte a magyar államot az embertelen körülmények miatt, derült ki az RTL Klub Fókusz című műsorából szerda este. Az 1996-ban életfogytiglanra ítélt "skálás gyilkos" az interjúban kijelentette:

„januárban, mikor mi az évet kólával köszöntöttük, akkor közöltem a körzeten, hogy gyerekek, ebben az évben mindannyian milliomosok leszünk! És valóban így is van, akik megkapták a kártérítést, 1-2 milliót mindenki kapott.”

Bene szociális munkásnak tanul a rácsok mögött, szabadulásakor még egy év lesz hátra tanulmányaiból. Elmondása szerint szívesen dolgozna falugondnoként, már ki is nézte a lakást, amit a kártérítési pénzből megvenne. Arra a kérdésre, hogy hogyan készül a szabadulásra, a többszörös gyilkossággal elítélt férfi úgy válaszolt, hogy

"hát ugye most ne haragudjon már, hogy emlékeztetem rá, de milliomosként megyek ki.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.