Orbán fogadta Izrael nemzetbiztonsági főtanácsadóját

Orbán Viktor miniszterelnök szerda délelőtt az Országházban megbeszélést folytatott Meir Ben-Sabattal, Izrael nemzetbiztonsági főtanácsadójával – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Meir Ben-Sabatot az Országházban 2018. június 27-én.Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda//MTI/MTVA

Meir Ben-Sabat a visegrádi országok és Izrael biztonságpolitikával foglalkozó főtanácsadóinak értekezletére érkezett Budapestre.

Orbán Viktor miniszterelnök (j3) fogadja Meir Ben-Sabatot (elöl b) az Országházban 2018. június 27-én. A kormányfő mellett Czukor József miniszterelnöki főtanácsadó (b4).Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda//MTI/MTVA

Havasi szerint a magyar miniszterelnökkel folytatott megbeszélésén Európa és a Közel-Kelet biztonsági kihívásairól volt szó, és egyeztettek Orbán Viktor júliusban esedékes hivatalos izraeli útjáról is.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.