Orbán fogadta Izrael nemzetbiztonsági főtanácsadóját

Orbán Viktor miniszterelnök szerda délelőtt az Országházban megbeszélést folytatott Meir Ben-Sabattal, Izrael nemzetbiztonsági főtanácsadójával – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Meir Ben-Sabatot az Országházban 2018. június 27-én.Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda//MTI/MTVA

Meir Ben-Sabat a visegrádi országok és Izrael biztonságpolitikával foglalkozó főtanácsadóinak értekezletére érkezett Budapestre.

Orbán Viktor miniszterelnök (j3) fogadja Meir Ben-Sabatot (elöl b) az Országházban 2018. június 27-én. A kormányfő mellett Czukor József miniszterelnöki főtanácsadó (b4).Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda//MTI/MTVA

Havasi szerint a magyar miniszterelnökkel folytatott megbeszélésén Európa és a Közel-Kelet biztonsági kihívásairól volt szó, és egyeztettek Orbán Viktor júliusban esedékes hivatalos izraeli útjáról is.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.