Rogán Cecíliai elárulta: szépségversenyén nem a szépség a legfontosabb szempont, hanem, "hogy hazánkat tudja képviselni méltó módon"

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Általában a szép hosszú barna hajú lányok nyernek a világversenyeken, de nálunk a legfontosabb szempont, hogy hazánkat tudja képviselni méltó módon," mondta Rogán Cecília az M1 Híradójának. A Magyarország Szépe 2018 zsűritagja, a Miss World licensztulajdonosa hozzátette: 

"nyilván nem csak a szépség fontos, hanem a kisugárzás is. Hogy legyen valamiben tehetséges, ügyes és beszéljen nyelveket."

A Sarka Katával közös cégük rendezte és a köztévén folyó szépségverseny mezőnye szerdán lett végleges: 16 lány áll majd hiányos ruhában a július 8-i döntőn a nézők elé. De a bikini mellett lesz felvonulás

 világbajnokság ihlette ruhákban, nemzeti öltözetben és estélyiben is.

Az MTI szerint a győztesnek egy évig kell viselnie a Miss World Hungary koronáját.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.