Rogán Cecíliai elárulta: szépségversenyén nem a szépség a legfontosabb szempont, hanem, "hogy hazánkat tudja képviselni méltó módon"

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

"Általában a szép hosszú barna hajú lányok nyernek a világversenyeken, de nálunk a legfontosabb szempont, hogy hazánkat tudja képviselni méltó módon," mondta Rogán Cecília az M1 Híradójának. A Magyarország Szépe 2018 zsűritagja, a Miss World licensztulajdonosa hozzátette: 

"nyilván nem csak a szépség fontos, hanem a kisugárzás is. Hogy legyen valamiben tehetséges, ügyes és beszéljen nyelveket."

A Sarka Katával közös cégük rendezte és a köztévén folyó szépségverseny mezőnye szerdán lett végleges: 16 lány áll majd hiányos ruhában a július 8-i döntőn a nézők elé. De a bikini mellett lesz felvonulás

 világbajnokság ihlette ruhákban, nemzeti öltözetben és estélyiben is.

Az MTI szerint a győztesnek egy évig kell viselnie a Miss World Hungary koronáját.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.