Rogán Cecíliai elárulta: szépségversenyén nem a szépség a legfontosabb szempont, hanem, "hogy hazánkat tudja képviselni méltó módon"

"Általában a szép hosszú barna hajú lányok nyernek a világversenyeken, de nálunk a legfontosabb szempont, hogy hazánkat tudja képviselni méltó módon," mondta Rogán Cecília az M1 Híradójának. A Magyarország Szépe 2018 zsűritagja, a Miss World licensztulajdonosa hozzátette: 

"nyilván nem csak a szépség fontos, hanem a kisugárzás is. Hogy legyen valamiben tehetséges, ügyes és beszéljen nyelveket."

A Sarka Katával közös cégük rendezte és a köztévén folyó szépségverseny mezőnye szerdán lett végleges: 16 lány áll majd hiányos ruhában a július 8-i döntőn a nézők elé. De a bikini mellett lesz felvonulás

 világbajnokság ihlette ruhákban, nemzeti öltözetben és estélyiben is.

Az MTI szerint a győztesnek egy évig kell viselnie a Miss World Hungary koronáját.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.