Tállai András birodalmába csendben meghívták a világhírű Nazarethet, de nem árulják el, mennyiért

idióta rekordok
2018 június 27., 10:41
comments 97

Az Átlátszó azt írja, hogy Tállai András volt NAV-elnök, egykori mezőkövesdi polgármester, az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC elnöke, fideszes parlamenti képviselő szülővárosában, Mezőkövesden Rocklegendák néven koncertsorozat indul, aminek az első rendezvényén július közepén az 1968-ban alakult, világhírű Nazareth lép fel.

Dan McCafferty énekes és Jimmy Murrison gitáros a Nazareth 2006-os murmanszki koncertjén.
photo_camera Dan McCafferty énekes és Jimmy Murrison gitáro a Nazareth 2006-os murmanszki koncertjén. Fotó: Krivobok Ruszlan/Szputnyik

Bár a koncert két hét múlva lesz, mégis nagyon visszafogottan hirdetik, a buliról a miskolci eszakhirnok.com írt a hónap elején, miután egy olvasó megírta, hogy az együttes éves programjában ott van a „Mesokovesd – Hungary”.

A lapnak a mezőkövesdi önkormányzat először valamiért úgy reagált, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudják a hírt, majd a napokban mégis jelezte, hogy lesz koncert. Azt, hogy mennyibe kerül nekik a koncert, amit amúgy a nézők ingyen megnézhetnek, üzleti titokra hivatkozva nem árulták el, így az Átlátszó közérdekűadat-igénylést nyújtott be. Az sem derült ki, hány nézőre számítanak (mennyi mobil vécét rendelnek).

Az év végén egyébként Budapesten is fellép a Nazareth, arra a koncertre 6900 forint lesz a jegy. (Átlátszó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.