Tállai András birodalmába csendben meghívták a világhírű Nazarethet, de nem árulják el, mennyiért

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Átlátszó azt írja, hogy Tállai András volt NAV-elnök, egykori mezőkövesdi polgármester, az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC elnöke, fideszes parlamenti képviselő szülővárosában, Mezőkövesden Rocklegendák néven koncertsorozat indul, aminek az első rendezvényén július közepén az 1968-ban alakult, világhírű Nazareth lép fel.

Dan McCafferty énekes és Jimmy Murrison gitáro a Nazareth 2006-os murmanszki koncertjén.Fotó: Krivobok Ruszlan/Szputnyik

Bár a koncert két hét múlva lesz, mégis nagyon visszafogottan hirdetik, a buliról a miskolci eszakhirnok.com írt a hónap elején, miután egy olvasó megírta, hogy az együttes éves programjában ott van a „Mesokovesd – Hungary”.

A lapnak a mezőkövesdi önkormányzat először valamiért úgy reagált, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudják a hírt, majd a napokban mégis jelezte, hogy lesz koncert. Azt, hogy mennyibe kerül nekik a koncert, amit amúgy a nézők ingyen megnézhetnek, üzleti titokra hivatkozva nem árulták el, így az Átlátszó közérdekűadat-igénylést nyújtott be. Az sem derült ki, hány nézőre számítanak (mennyi mobil vécét rendelnek).

Az év végén egyébként Budapesten is fellép a Nazareth, arra a koncertre 6900 forint lesz a jegy. (Átlátszó)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.