Félidőben Szenegál tartja a 0-0-t és továbbjutásra áll Kolumbia ellen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Niang küzd Mina és Arias közöttFotó: FABRICE COFFRINI/AFP

Nincs gól Szamarában, a H-csoport utolsó körében Szenegál és Kolumbia meccsén. Az egyik csapat mindenképp továbbjut, a másik szinte biztosan kiesik, de az afrikaiaknak egy döntetlen is elég a nyolcaddöntőhöz, Kolumbiának mindenképp győznie kéne. 

Ehhez képest Szenegál közelebb állt a gólszerzéshez. A 15. percben, miután Davinson becsúszott Manénak, tizenegyest is kapott Aliou Cissé csapata, de a videóbíró alapján végül a szerb bíró visszavonta az ítéletet. 

Később is inkább az afrikaiak veszélyeztettek, Sarrnak és Niangnak is volt kapuralövése, de nagy helyzetük nekik sem.

Meglepőbb, hogy Kolumbia nagyon nehezen szövi a támadásokat, alig jutnak el a szenegáli kapuig, és ha ez nem lenne elég, a félidő vége előtt pár perccel le kellett cserélni a csapat legjobbját, James Rodriguezt, akit Muriel váltott. Kolumbiának egy félideje maradt, hogy valahogy győzzön, máskülönben kiesik.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.