A környezetvédelmi hatósági eljárás ellenére is vágják a fákat Keszthelyen

Arról ír a 24.hu, hogy Keszthelyen, a Balatontól kb. 50 méterre társasházak épülnek egy 8459 m2-es zöldterület helyén, a Helikon strand mögötti és a Balatontourist kempinggel szemközti részen, itt kezdték el kivágni a fákat:

A lap ezzel kapcsolatban megkereste az önkormányzatot, de nem kapott választ, azt viszont kiderítette, hogy környezetvédelmi hatósági eljárás folyik a fakivágások miatt.

Azért történt közérdekű panaszbejelentés, mert a természetvédelmi szempontokat figyelmen kívül hagyták, amikor a fákat a madarak költési időszakában vágták ki. A lapnak egy helyi vállalkozó a fakivágásokról azt mondta: „Ez egy semmilyen terület, csak fűzfák vannak ott.” (24.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.