A PMFC-nél elfogyott a pénz

Délelőtt 11 órára összehívták a PMFC labdarúgócsapatát, és a klubot működtető PSN Zrt. vezérigazgatója, Vári Attila elmondta, hogy nincs pénz, ezért azt ajánlja a játékosoknak és az edzőknek, hogy keressenek maguknak másik csapatot – írja a bama.hu.

Vári azt is mondta, 2-3 héten belül tudni fogja, mennyiből gazdálkodhat a csapat, így lehet majd keretet kialakítani. Az NB III-ban valószínűleg így is elindul a PMFC, csak a feljutás helyett a bent maradás lesz a cél.

A Szabad Pécs úgy tudja, a PMFC-nél a jövőben az utánpótlásra szeretnének koncentrálni, és egy sikeres utánpótlás-központot kialakítani.

Szurkolók ásnak el a pályán egy koporsót a pécsi futball temetését szimbolizálva a labdarúgó OTP Bank Liga harmincadik, utolsó fordulójában vívott PMFC-Matias - Nyíregyháza Spartacus találkozó végén Pécsen 2015. május 29-én. A két csapat nem kapta meg az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet a 2015/16-os idényre.Fotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

A lap szerint a baranyai/pécsi NB I-re esélyes csapat a PVSK lesz, aminek új stadionja épül, és több milliárdos támogatást kapott a kormánytól fejlesztésekre. (Orbán Viktor tavaly szeptemberben járt a klubnál, és támogatásáról biztosította őket.) A lap szerint ők a PEAC-pályán játszhatnak majd az új stadion felépítéséig, és a PEAC használhatja majd a PMFC-pályát, a PMFC meccsei pedig Kozármislenyben lehetnek majd, mert a fedett lelátó hiányát az NB III-ban már meg kellett volna oldani.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.