A PMFC-nél elfogyott a pénz

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Délelőtt 11 órára összehívták a PMFC labdarúgócsapatát, és a klubot működtető PSN Zrt. vezérigazgatója, Vári Attila elmondta, hogy nincs pénz, ezért azt ajánlja a játékosoknak és az edzőknek, hogy keressenek maguknak másik csapatot – írja a bama.hu.

Vári azt is mondta, 2-3 héten belül tudni fogja, mennyiből gazdálkodhat a csapat, így lehet majd keretet kialakítani. Az NB III-ban valószínűleg így is elindul a PMFC, csak a feljutás helyett a bent maradás lesz a cél.

A Szabad Pécs úgy tudja, a PMFC-nél a jövőben az utánpótlásra szeretnének koncentrálni, és egy sikeres utánpótlás-központot kialakítani.

Szurkolók ásnak el a pályán egy koporsót a pécsi futball temetését szimbolizálva a labdarúgó OTP Bank Liga harmincadik, utolsó fordulójában vívott PMFC-Matias - Nyíregyháza Spartacus találkozó végén Pécsen 2015. május 29-én. A két csapat nem kapta meg az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet a 2015/16-os idényre.Fotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

A lap szerint a baranyai/pécsi NB I-re esélyes csapat a PVSK lesz, aminek új stadionja épül, és több milliárdos támogatást kapott a kormánytól fejlesztésekre. (Orbán Viktor tavaly szeptemberben járt a klubnál, és támogatásáról biztosította őket.) A lap szerint ők a PEAC-pályán játszhatnak majd az új stadion felépítéséig, és a PEAC használhatja majd a PMFC-pályát, a PMFC meccsei pedig Kozármislenyben lehetnek majd, mert a fedett lelátó hiányát az NB III-ban már meg kellett volna oldani.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.