A saját magát gólmámorban pofán lövő Batshuayi röhög a legjobban önmagán

Tbg
futball
2018 június 28., 21:05
comments 83

A vébé egyik legmulatságosabb pillanata volt, amikor a belga Batshuayi örömében a kapufára lőtte a labdát, majd onnan visszapattant a fejére, és mindezt a közvetítés is megörökítette. A játékos Januzaj gólja után rohant a labdához, és akarta a hálóba lőni ismét.

link Forrás


Az internet természetesen azonnal felrobbant, a kivágott jelenet körbement az egész világon, sőt még rajz is készült a kifejezetten laikus rajzokat készítő Cheap Panini csatornán:

link Forrás

És természetesen a belga játékosnak is szembesülnie kellett azzal, hogy hülyeségén röhög a fél világ. Szerencsére remekül vette a hirtelen jött világsikert, és ezt posztolta ki a meccs után:

link Forrás

Haha, tudtam, hogy rá fogok baszni, amint elolvasom a kommenteket :DDD:D:D:D:D:D:D::D:D:DD: Miért voltam ilyen hülye, tesó?    A hülyeség fáj


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.