Meghalt az orosz rockzenész, aki a nyaraláson annyira büdös lett, hogy hazafelé a gépének le kellett szállnia, hogy kitegyék

A People írta meg, hogy Andrej Szucsilin orosz avantgárdrock-gitárost május 29-én a Spanyolországból Hollandiába tartó gépéről egy portugáliai kényszerleszállás után leszállították, mert olyan büdös volt, hogy többen rosszul lettek, elájultak és elhányták magukat.

Szucsilin hétfőn belehalt a kanári-szigeteki nyaralása alatt elindult a betegségébe, ami a bűzt okozta. A férfi nekrózisban szenvedett, a sejtjei az élő szöveten belül elhaltak. A betegséget okozhatja sérülés, fertőzés, fagy vagy mélyvénás trombózis, és bár lehet kezelni, de az érintett területeket időben és sebészi úton kell eltávolítani.

A férfi a repülőút utáni napon azt írta a Facebookon, hogy lejárt az egészségbiztosításuk, így pénz és egészségügyi ellátás nélkül kellett boldogulniuk, és bár látta orvos Spanyolországban, az azt mondta: ez csak egy sima, strandon összeszedett fertőzés. De másnap a felesége már azt írta, Szucsin az intenzíven fekszik kritikus állapotban, és pénzt kért a barátaiktól, hogy ki tudják fizetni a kórházi számlákat. Szucsilin később meg is műtötték, de a nekrózist már nem tudták megállítani, a férfit mesterséges kómában tartották, így halt meg hétfőn.

Fotó: Facebook

Szucsin korábban zongorista volt, majd basszusgitáros lett, a Do Major nevű alternatív rockzenekarral 1980-tól 1991-ig zenélt. (hvg.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.