És igen, már 330 forint felett van az euró !

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Péntek reggel átmenetileg erősödött picit, de sajnos nem tartott túl sokáig, a déli órákban 330 fölé ment z euró - írja a Portfolio

A forint gyengülése mögötti tényezők nem változtak: a Magyar Nemzeti Bank kitart a laza monetáris politika mellett, miközben a nagy jegybankok és a régiós jegybankok egyaránt elindultak a szigorítás útján. Így a forint egyre kevésbé vonzó a befektetőknek.

A piac várja, hogy az MNB mondjon valamint, amivel megvédi a forintot, de egyelőre tegnap csak annyit közölt, hogy "törvényi mandátumának megfelelően a Magyar Nemzeti Bank elsődleges célja az árstabilitás elérése és fenntartása", és "az MNB sem most, sem a jövőben nem kíván napi árfolyammozgásokat kommentálni".


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.