Gigantikus telefonszámlát csinált egy gólya egy lengyel alapítványnak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy lengyel környezetvédő alapítvány, az EcoLogic Group nyomkövetőt rakott egy gólyára, hogy megismerjék vándorlási útvonalát, a jelet azonban 6000 km-nyi repülés után, Szudán térségében elvesztették - írja a BBC. Mint most kiderült, a nyomkövetőt valaki megtalálta, és az abból kivett SIM-kártyát a saját telefonjába rakta. Az ismeretlen szudáni 20 órát telefonált a kártyával. A Radio Poland szerint az alapítvány 2700 dolláros számlát kapott, az összeget kénytelenek lesznek kifizetni.

Gólya érkezett meg Strasbourgba, Franciaországba ( AFP PHOTO/FREDERICK FLORIN)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.