Gigantikus telefonszámlát csinált egy gólya egy lengyel alapítványnak

Egy lengyel környezetvédő alapítvány, az EcoLogic Group nyomkövetőt rakott egy gólyára, hogy megismerjék vándorlási útvonalát, a jelet azonban 6000 km-nyi repülés után, Szudán térségében elvesztették - írja a BBC. Mint most kiderült, a nyomkövetőt valaki megtalálta, és az abból kivett SIM-kártyát a saját telefonjába rakta. Az ismeretlen szudáni 20 órát telefonált a kártyával. A Radio Poland szerint az alapítvány 2700 dolláros számlát kapott, az összeget kénytelenek lesznek kifizetni.

Gólya érkezett meg Strasbourgba, Franciaországba ( AFP PHOTO/FREDERICK FLORIN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.