Nagyon titkolná a kormány a paksi beruházás adatait

politika
2018 június 29., 07:29
comments 77

Ősszel tárgyalhatja a parlament azt a törvényjavaslatot, mely még jobban megnehezítené azoknak a dolgát, akik bármit is szeretnének megtudni az új paksi blokkok építéséről - írja az mfor.hu. A tervezet részletei a parlament.hu oldalán olvashatók. A módosítás egyik célja a nukleáris létesítménnyel összefüggő engedélyezési eljárásokban szereplő adatok nyilvánosságra hozatalára (közadatigénylés teljesítésére) vonatkozó szabályok szigorítása". Nemrégiben Süli János, a beruházásért felelős tárca nélküli miniszter beszélt arról, hogy "azért nem tudjuk a dokumentációk széles körét pillanatnyilag nyilvánosságra hozni, mert az az orosz fél érdekeit sértené".

Paks 2 építkezés
photo_camera Paks 2 építkezés Fotó: MVM Paks II. Zrt./All rights reserved.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.