Szórjak a csirkeszárnyra még egy kis basszust?

hirdetés
2018 június 29., 17:49
ad

Aki szenvedéllyel főz, annak agyában leírhatatlan ízek kavarognak, egy csipetnyi ez, egy maréknyi az. A szinapszisok között ott a sósság érzete, a zöldség roppanóssága. Megfoghatatlan, akár a zenész fejében születő hangok.

Mi lenne, ha kevernénk a kettőt? Lehet fűszer egy egzotikus dob, ihlet dallamot a chilis BBQ-szószba forgatott csirkecomb?

A Straropramen négyrészes videósorozatában ez a gasztro-zenei fúzió áll középpontban.

link Forrás

Az Ízművek Konyhastúdió világában a Staropramen.hu oldalon merülhetsz el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.