Akármi lesz is az argentin-meccs vége, Deschamps marad a francia kapitány

futball
2018 június 30., 11:53
comments 41
Didier Deschamps a franciák dánok elleni harmadik csoportmeccsén Moszkvában
photo_camera Didier Deschamps a franciák dánok elleni harmadik csoportmeccsén Moszkvában Fotó: Gokhan Balci/Anadolu Agency

A francia szövetség elnöke, Noel Le Graet szombaton megerősítette, hogy függetlenül a francia-argentin vébé-nyolcaddöntő illetve a torna végeredményétől, mindenképp továbbra is Didier Deschamps marad a válogatott szövetségi kapitánya. 

Mióta Zinedine Zidane távozott a Real Madrid kispadjáról, Franciaországban a sportsajtó gyakran cikkez arról, hogy az egymás után három BL-trófeát nyerő edző lehet Deschamps utódja. 

Le Graet a szombati meccs előtt leszögezte, hogy Deschamps 2020-ig rendelkezik élő szerződéssel és ki is fogja tölteni azt, bármi is történjen Kazanyban vagy később a vébén. 

Deschamps 2016-ban a hazai rendezésű EB-n döntőbe vezette a válogatottat, de ott kikapott a portugáloktól. A szombati lesz a 80. meccse a csapat kispadján. (Marca)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.