Akármi lesz is az argentin-meccs vége, Deschamps marad a francia kapitány

Didier Deschamps a franciák dánok elleni harmadik csoportmeccsén MoszkvábanFotó: Gokhan Balci/Anadolu Agency

A francia szövetség elnöke, Noel Le Graet szombaton megerősítette, hogy függetlenül a francia-argentin vébé-nyolcaddöntő illetve a torna végeredményétől, mindenképp továbbra is Didier Deschamps marad a válogatott szövetségi kapitánya. 

Mióta Zinedine Zidane távozott a Real Madrid kispadjáról, Franciaországban a sportsajtó gyakran cikkez arról, hogy az egymás után három BL-trófeát nyerő edző lehet Deschamps utódja. 

Le Graet a szombati meccs előtt leszögezte, hogy Deschamps 2020-ig rendelkezik élő szerződéssel és ki is fogja tölteni azt, bármi is történjen Kazanyban vagy később a vébén. 

Deschamps 2016-ban a hazai rendezésű EB-n döntőbe vezette a válogatottat, de ott kikapott a portugáloktól. A szombati lesz a 80. meccse a csapat kispadján. (Marca)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.