De miért van Maradona mindkét kezén óra?

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Nem új szokása, és viszonylag egyszerű rá a magyarázat: az egyiken a helyi, a másikon az argentínai idő látható. Hogy miért néz ki mindkét óra ugyanúgy, nem tudni, de valószínűleg egyszerűen azért, mert szponzortól kapja. Most is két órával a kezein drukkol Argentínának, a csapat Franciaország ellen játszik, és az állás az első félidő után: 1-1.

Fotó: ROMAN KRUCHININ/AFP

 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.