Egy felnőtt fehér ember hívott rendőrt a fűnyírással zsebpénzre gyűjtő, 12 éves fekete fiúra

Egy 12 éves, ohiói fiú azzal tölti a nyarat, hogy mások kertjében nyírja a füvet, így szeretett volna egy kis zsebpénzre szert tenni. Az ABC egyik helyi csatornája szerint a kiskamasz Reginald Fields működteti az amerikai állam egyik kisvárosában a Mr. Reggie’s Lawn Cutting Service nevű vállalkozást. Munkatársaival, akik főleg testvéreiből és unokatestvéreiből állnak, a környék házainak kertjeit teszik rendbe. Reginald azonban elkövetett egy hibát, és véletlenül belenyírt egy olyan szomszéd füvébe, aki nem bízta meg semmilyen feladattal, így a ház tulajdonosa gyorsan felhívta a rendőrséget. A kiskamasz úgy nyilatkozott, nem tudta, hogy véletlenül határt sértett, és nagyon szégyellte magát, amikor rendőröket hívtak rá. 

Az esetről készült videó gyorsan terjedt, és azóta Reggie-nek több megbízása van, mint valaha.

(via Washington Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.