Mascherano könnyeivel küzdve jelentette be, hogy visszavonul a válogatottól

Fotó: ROMAN KRUCHININ/AFP

Argentína nagy meccsen, mégis simán esett ki a vébéről Franciaország ellen. A közvélemény nagy része elsősorban azt találgatja, lesz-e még ezek után vébémeccse a most 31 éves Lionel Messinek, viszont közben a csapat lelke és motorja, Javier Mascherano bejelentetet, hogy számára ez a nyolcaddöntő volt az utolsó meccs argentin mezben.  

Mascherano, aki évekig a kapitánya is volt a csapatnak, könnyeivel küzdve beszélt arról egy argentin tévétársaságnak, hogy mindent megtettek, nem tehetnek maguknak szemrehányást, de az ellenfél jobb volt, neki pedig ideje búcsúznia a válogatottól. 

A 34 éves Mascherano 147 meccsen 3 gólt lőtt a válogatottban. Nemrég jelentette be, hogy nyolc éve után elhagyja a Barcelonát és a kínai Hebei China Fortune csapatához igazol. (Clarin)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.