Szexuálisan zaklatta két diákját a tatabányai hittantanár

Az RTL Klub Híradója számolt be arról, hogy egy tatabányai hittantanár megpróbált szexuálisan molesztálni fiatal lányokat. 

A tatabányai Törvényszék szóvivője a híradónak elmondta, hogy egyiküket arra kényszerítette, hogy vetkőzzön le, a másikat pedig a nadrágjához húzta. Amikor a gyerekek szerették volna elhagyni a termet, azt nem engedte, visszahúzta őket. Jelenleg személyi szabadság megsértésének bűntettével gyanúsítja a tanárt a nyomozóhatóság.

A hét, illetve a kilenc éves kislány az osztályfőnöküknek beszélt az esetről. Az iskola feljelentést tett, a rendőrség pedig előzetes letartóztatásba helyezte a férfit, akiről kiderült, korábban is volt már elítélve hasonló ügy miatt: 2008-ban elsőfokon több mint hét évet kapott, mert nevelt fiával erőszakoskodott. 

A férfi március óta heti egy órában tanított az iskolában, de nem az iskola megbízásában: az egyház választja ki és bízza meg azokat az oktatókat, akik a hittant tanítják. 

Az RTL Klub kereste az egyházmegyét, hogy megkérdezzék, tudtak-e a hitoktató múltjáról, és volt-e a férfinak erkölcsi bizonyítványa. Az egyházmegye ügyvédje azt mondta, addig nem tudnak nyilatkozni, míg hivatalos tájékoztatást nem kapnak a történtekről. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.