A hóba rejtette el a lopott tévét a 15 éves alapi fiú

bűnügy
2018 július 01., 13:35
comments 107

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozása szerint egy 15 éves alapi fiú február 26-án délután befeszítette egy helyi családi ház bejárati ajtaját, majd az ingatlanból ellopott egy LCD-televíziót.

A fiú a lopott készüléket a ház közelében, a havas aljnövényzetbe rejtette. A rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, majd elfogták, és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A megbilincselt fiúval azt is megmutattatták, hová rejtette az elektronikát:

photo_camera Fotó: police.hu

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta, a vádemelési javaslatot elküldte az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.