A hóba rejtette el a lopott tévét a 15 éves alapi fiú

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozása szerint egy 15 éves alapi fiú február 26-án délután befeszítette egy helyi családi ház bejárati ajtaját, majd az ingatlanból ellopott egy LCD-televíziót.

A fiú a lopott készüléket a ház közelében, a havas aljnövényzetbe rejtette. A rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, majd elfogták, és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A megbilincselt fiúval azt is megmutattatták, hová rejtette az elektronikát:

Fotó: police.hu

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta, a vádemelési javaslatot elküldte az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.