A hóba rejtette el a lopott tévét a 15 éves alapi fiú

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozása szerint egy 15 éves alapi fiú február 26-án délután befeszítette egy helyi családi ház bejárati ajtaját, majd az ingatlanból ellopott egy LCD-televíziót.

A fiú a lopott készüléket a ház közelében, a havas aljnövényzetbe rejtette. A rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, majd elfogták, és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A megbilincselt fiúval azt is megmutattatták, hová rejtette az elektronikát:

Fotó: police.hu

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást lezárta, a vádemelési javaslatot elküldte az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.