Horvátország nyerte a 11-es párbajt

futball
2018 július 01., 20:52
comments 90

Micsoda párbajt!!4! Šubašić egyből kapufára tolta Eriksen jól helyezett tizenegyesét, mire Schmeichel rögtön kirúgta Badelj középre helyezett lövését. A következő két pár nem hibázott, a 115. percben büntetőt rúgó Modrić most a rúgás előtt a jobb felső felé mutogató, de laposan balra vetődő Schmeichel helyére rúgta a sajátját.

Aztán Schöne hibázott, középmagas, kifelé kanyarodó lövését Šubašić kiütötte. Ahogy Schmeichel is Pivarić lapos, sarokra helyezett, de gyenge 11-esét.

Jött az utolsó pár. Šubašić a végletekig kivárt N. Jorgensen lövésénél, ott tudta hagyni a lábát középen, ahova a dán lőtte. Rakitić borzasztó feszülten igazgatta a labdát, majd a haját, aztán simán bevágta jobbra a balra vetődő Schmeichel mellett. Horvátország továbbjutott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.