Száz tévécsatornát néz az átlag magyar

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Telenet.hu előfizetésrendelő, árösszehasonlító portál által közzétett adatok szerint gyorsuló ütemben nő a magyarok technológiai igénye.

Míg tavaly 70 volt, most már 170 Mbps sávszélesség lett az átlagos igényelt internet előfizetés gyorsasága.

A portál szerint 20117-ben a leadott előfizetési igények 36 százaléka volt 20 Mbps alatti, idén ez az arány alig húsz százalék. Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint 

  • Budapesten átlagosan 330 Mbps sávszélességre,
  • a nagyobb városokban 250 Mbps sávszélességre,
  • a kisebb településeken pedig 150 Mbps-re fizetnek elő.

A sebességnövekedés nem eredményezett drágulást: a tavalyi havi 5100 forintos átlagár 2018-ban száz forinttal nőtt. 

Ami meglepő, hogy nőtt az átlagosan megrendelt tévés előfizetések csatornaszáma. Tavaly 78 adóra fizetett elő az átlag magyar, idén már hússzal többre, 98-ra.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.