Ausztriában a dolgozó nők fele részmunkaidős

külföld
2018 július 02., 10:10
comments 67

Amikor az Európai Unió soros elnöksége új országra száll, az Eurostat hagyományosan egy infógrafikát készít, ezúttal Ausztriát mutatja be röviden az ábra - írja a Portfolio.hu. A képről kiderül, hogy az országban dolgozó nők csaknem felének, 47,9 százaléknak részmunkaidős állása van. Ezzel egyébként még így sem elsők az Európai Unióban, Hollandiát még meg kell előzniük. Abban viszont ők a legjobbak, hogy a csomagolóanyagok 67,1 százalékát hasznosítják újra.

photo_camera Fotó: Eurostat

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.