Beáldozta magát a hős golden retriever, amikor csörgőkígyó támadt a gazdájára

ÁLLAT
2018 július 02., 15:05

Todd kutyát akkor marta meg egy csörgőkígyó, amikor a gazdájával sétált Arizonában. Paula Godwin a Facebookon az írta, hogy épp egy dombról jöttek le, amikor majdnem rálépett egy kígyóra, ami biztos megharapja a lábát, ha Todd nem ugrik elé. A történethez képeket is posztolt a bátor kutyáról, aminek még mindig fel volt dagadva az arca a harapástól.

link Forrás

Paula a BBC-nek elmondta, hogy harapástól a kutya egyből nyüszíteni kezdett, ő pedig felkapta, hogy a kórházba rohanjon vele. 10 percen belül már ott is voltak, hogy beadják Toddnak az ellenmérget, majd a biztonság kedvéért 12 órán át megfigyelés alatt tartották.

Paula tisztában volt azzal, hogy veszélyes kígyók élnek azon a környéken, de szerinte ezt a példányt nem lehetett észrevenni, még csak nem is csörgött támadás előtt. Egyébként Paula posztjai alapján úgy tűnik, Todd gyorsan felépül.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.