Független nő lett Kékkút új polgármestere

belföld
2018 július 02., 04:01
comments 75

Tóthné Titz Éva tájékoztatása szerint a 62 választásra jogosult kékkúti lakosból ötvenen voksoltak a településen, minden szavazat érvényes volt. A független Kardosné Csaba Gyöngyi 27 szavazatot kapott, a szintén független Lájer Terézre 21-en, az LMP színeiben induló Takács Lajosra pedig ketten voksoltak.

Kékkúton azért kellett időközi polgármester-választást kiírni, mert a korábbi választáson győztes polgármester esetében már nem álltak fent a megválasztásához szükséges feltételek. (Ami azt jelenti, hogy betegsége miatt decemberben leköszönt Pék László eddigi polgármester.)

(MTI - címlapfotó: Derzsi Elekes Andor)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.