Nem látta véletlenül ezt az urat valahol?

A II. kerületi rendőrök keresik, mert egy budapesti üzletben először az üvegpultot, majd az ajtót is megrongálta.  A police. hu közlése szerint a férfi 2018. július 1-jén 21 óra 30 perc körül Budapest II. kerületében, egy Margit körúti üzletben szóváltást követően az eladót megfenyegette, majd az üvegpultot és az ajtót is megrongálta.

Az elkövető 40-45 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas, kopasz férfi. A bűncselekmény elkövetésekor kék pólót és vajszínű nadrágot viselt.

Egész pontosan így néz ki:

Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.