Felakasztva találtak egy teljes indiai családot

külföld
2018 július 02., 04:54
comments 53

Egy indiai család 11 tagját találtak holtan otthonukban India fővárosában, Delhiben - írja a BBC.

Egy a hetvenes éveiben járó nőt kivéve a család minden tagját felakasztották, szemüket bekötötték, szájukba rongyot tömtek, és kezüket a hátuk mögé kötötték. Ezeket a részleteket ismerve meglepő, hogy a rendőrség egyelőre nem tudja, hogy öngyilkosságként vagy gyilkosságként kezelje az ügyet. A rendőrség közleményben azt írta, bizonyítékot találtak arra nézve, hogy a család „misztikus tevékenységeket” folytatott. Úgy vélik, ezek a „spirituális és misztikus” dolgok vezettek valahogy a halálukhoz is. Egyelőre várják a boncolás eredményeit, és vizsgálják a térfigyelő kamerák felvételeit. A családnak két boltja volt házuk földszintjén, a holttesteket egy vásárló fedezte fel, aki tejet akart venni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.