Kocsis Máté szerint ha a józsefvárosiak nem Sára Botondra szavaznak, nem garantált a kerület fejlődése

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Megújul a VIII. kerületi Orczy tér, a tervek szerint jövő ősszel kezdődő rekonstrukció során új arculatot kap a köztér, nő a zöldfelületek aránya, rendezik a parkolást, jelentette be Tarlós István. A sajtótájékoztatón részt vett Sára Botond fideszes polgármester-jelölt, jelenlegi alpolgármester és Józsefváros korábbi első embere, Kocsis Máté is.  Utóbbi kijelentette: a vasárnapi időközi polgármester-választáson azért érdemes Sárára tenni az ikszet, mert 

 "ő a garancia (...) arra, hogy a megkezdett kerületi fejlődés ne torpanjon meg". 

Kocsis szerint a közös ellenzéki jelölt, Győri Péter nem a fejlesztésről beszélt a kampány során hanem, hogy

"a drogosok számára vonzó programokat hozna a kerületbe. Arról beszélt, hogy hajléktantanyává változtatná a városrészt, és kifejezte az illegális migrációval kapcsolatos szimpátiáját."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.