Korábban örökre eltiltották a gyermekneveléstől a tatabányai hitoktatót

2018 július 3., kedd 6:49
232

"Örökre eltiltották a gyerekneveléstől, érthetetlen hogyan taníthatott," nyilatkozta a Borsnak az előzetesben lévő tatabányai hitoktató nevelt fia, akit korábban évekig zaklatott. Múlt hét végén számolt be arról az RTL Klub, hogy előzetesbe került a székesfehérvári egyházmegye által foglalkoztatott 41 éves tatabányai hitoktató, mert a gyanú szerint az egyik tanórán fajtalankodásra akart kényszeríteni egy 9 és egy 7 kislányt. A férfi március óta tanított az iskolában, ami azonnal feljelentette, miután a lányok elmesélték a történteket osztályfőnöküknek. 

Azóta kiderült: korábban hat évet töltött börtönben a férfi szemérem elleni erőszak miatt, mert

éveken keresztül szexuálisan kihasználta 12 éven aluli nevelt fiát.

"Volt, hogy havonta, kétnaponta, aztán na­ponta fajtalankodott. Többször le is kötözött közben, s bezárt a szobába. Álmaim, vá­gyaim, terveim voltak, aztán kirángattak a sötét valóságba," nyilatkozta a Borsnak a megrontott, most 22 éves fiú. A lap szerint a fiút annyira sokkolta nevelőapja tette, hogy képtelen volt elmondani anyjának. Miután a tévében látott egy pedofilról szóló riportot, azután bírta csak megosztani az átélt borzalmakat. Anyja azonnal a rendőrséghez fordult. 

Hogy tudott-e a férfit alkalmazó egyházmegye előtörténetéről, továbbra sem tudni. A székesfehérvári egyházmegye nem nyilatkozik az ügyről, mert hivatalosan nem értesítették őket az ügyről. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt