Korábban örökre eltiltották a gyermekneveléstől a tatabányai hitoktatót

"Örökre eltiltották a gyerekneveléstől, érthetetlen hogyan taníthatott," nyilatkozta a Borsnak az előzetesben lévő tatabányai hitoktató nevelt fia, akit korábban évekig zaklatott. Múlt hét végén számolt be arról az RTL Klub, hogy előzetesbe került a székesfehérvári egyházmegye által foglalkoztatott 41 éves tatabányai hitoktató, mert a gyanú szerint az egyik tanórán fajtalankodásra akart kényszeríteni egy 9 és egy 7 kislányt. A férfi március óta tanított az iskolában, ami azonnal feljelentette, miután a lányok elmesélték a történteket osztályfőnöküknek. 

Azóta kiderült: korábban hat évet töltött börtönben a férfi szemérem elleni erőszak miatt, mert

éveken keresztül szexuálisan kihasználta 12 éven aluli nevelt fiát.

"Volt, hogy havonta, kétnaponta, aztán na­ponta fajtalankodott. Többször le is kötözött közben, s bezárt a szobába. Álmaim, vá­gyaim, terveim voltak, aztán kirángattak a sötét valóságba," nyilatkozta a Borsnak a megrontott, most 22 éves fiú. A lap szerint a fiút annyira sokkolta nevelőapja tette, hogy képtelen volt elmondani anyjának. Miután a tévében látott egy pedofilról szóló riportot, azután bírta csak megosztani az átélt borzalmakat. Anyja azonnal a rendőrséghez fordult. 

Hogy tudott-e a férfit alkalmazó egyházmegye előtörténetéről, továbbra sem tudni. A székesfehérvári egyházmegye nem nyilatkozik az ügyről, mert hivatalosan nem értesítették őket az ügyről. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.