Ne induljon a Belváros felé!!4

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Az Erzsébet hídnál a Dunában talált robbanótest tűzszerészeti munkálatai miatt többfelé útlezárásokra kell számítani kedd délelőtt Budapest belvárosában, írja az MTI. A BRFK közlése szerint a bombát az Erzsébet híd budai hídfőjétől a Lánchíd irányába 50 méterre, a Duna medrében találták.

Mát hajnali háromtól hajózási tilalom van érvényben a Lánchídtól a nemzetközi hajóállomásig tartó szakaszon.

Reggel nyolctól a rendőrség kiűríti a Friedrich Born rakpart - Gellérthegy és Citadella környéke - Hegyalja út által határolt területet, valamint a Várkert rakparton és a Döbrentei utcában található öt lakóépületet, a Rác fürdőt, a Rudas fürdőt, valamint a Várkert Bazár egy részét. 

A kiemelés és a hatástalanítás idejére délelőtt 10 órától lezárják az Erzsébet hidat, a XI. kerületben Budai alsó rakpartot a Petőfi híd alatt a Szabadság híd irányába, továbbá a Szent Gellért rakpartot a Szabadság híd budai hídfőjénél az Erzsébet hídig.

Lezárják még a Naphegy utca és a Kereszt utca kereszteződését a Krisztina körút irányába, a Krisztina körutat a Dózsa György tértől az Erzsébet híd irányába, a Lánchíd utcát a Clark Ádám tértől, továbbá a Budai alsó rakpartot a Halász utcától az Erzsébet híd irányába.

Az V. kerületben lezárják a Pesti alsó rakpartot a Havas utcától az Erzsébet híd irányába, az Astoriától a Szabad sajtó útját az Erzsébet híd irányába, az Eötvös teret az Erzsébet híd felé, az Apáczai Csere János utcát a Március 15. tér irányába, továbbá a Március 15. teret a Pesti alsó rakpart felé.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.