Siketnémaként tarháltak a Nyugatinál románok

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hétfő délután igazoltattak a rendőrök két adománygyűjtő nőt a Nyugati téren. A Police.hu szerint a magukat siketnémának kiadó 33 éves és 32 éves román nő, nem is siketnéma, a náluk lévő aláírásgyűjtő papír pedig kamu. 

Ugyanezen a napon este, egy járókelő kért segítséget a rendőröktől a Váci utcában. Elmondta, hogy felismert egy férfit, aki már régóta egy kamu alapítványnak gyűjt pénzt. A rendőrök igazoltatták a 27 éves románt, aki

akinél készpénzt, többféle valutát, illetve a fiktív alapítvány adománygyűjtő papírját is megtalálták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói két nőt és egy férfit csalás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.