Sose járhatott meccsen az az alkalmazott, aki a dunaújvárosi Tescóban sörödobozokból és féldecis töményekből készített installációt a foci-vébére

futball
2018 július 03., 12:46
comments 86

A prolihumor tiszteletreméltó, hagyományos műfaj, éppen ezért érdemes hitelesen csinálni. Márpedig az a dunaújvárosi Tescóban látható, a világbajnokság ihlette prolinstalláció, amiről olvasónk, Erik küldött fotót, viccesnek vicces, ám kicsit sem hiteles:

A nézők féldecis töményes üvegként való ábrázolása súlyos hiba. Mert olyan persze bőven előfordul, hogy a nézők meccs előtt felesekkel melegítenek, de a stadionok, pályák és libalegelők kötelező helyszíni meccsitala természetesen a sör. A veterán magyar focisták anekdotái szerint a gyepen dülöngélők annál inkább töménypártiak, így a hipermarketes műalkotáson érdemes lenni megcserélni a sörödobozokat az ampullákkal. 

És hogy miért estek ki a lengyelek? Hát mert nekik ugyanerről ez jutott eszükbe. Ilyen szurkolással mire számítottak?


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt