Sose járhatott meccsen az az alkalmazott, aki a dunaújvárosi Tescóban sörödobozokból és féldecis töményekből készített installációt a foci-vébére

futball
2018 július 03., 12:46

A prolihumor tiszteletreméltó, hagyományos műfaj, éppen ezért érdemes hitelesen csinálni. Márpedig az a dunaújvárosi Tescóban látható, a világbajnokság ihlette prolinstalláció, amiről olvasónk, Erik küldött fotót, viccesnek vicces, ám kicsit sem hiteles:

A nézők féldecis töményes üvegként való ábrázolása súlyos hiba. Mert olyan persze bőven előfordul, hogy a nézők meccs előtt felesekkel melegítenek, de a stadionok, pályák és libalegelők kötelező helyszíni meccsitala természetesen a sör. A veterán magyar focisták anekdotái szerint a gyepen dülöngélők annál inkább töménypártiak, így a hipermarketes műalkotáson érdemes lenni megcserélni a sörödobozokat az ampullákkal. 

És hogy miért estek ki a lengyelek? Hát mert nekik ugyanerről ez jutott eszükbe. Ilyen szurkolással mire számítottak?

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.