Sose járhatott meccsen az az alkalmazott, aki a dunaújvárosi Tescóban sörödobozokból és féldecis töményekből készített installációt a foci-vébére

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A prolihumor tiszteletreméltó, hagyományos műfaj, éppen ezért érdemes hitelesen csinálni. Márpedig az a dunaújvárosi Tescóban látható, a világbajnokság ihlette prolinstalláció, amiről olvasónk, Erik küldött fotót, viccesnek vicces, ám kicsit sem hiteles:

A nézők féldecis töményes üvegként való ábrázolása súlyos hiba. Mert olyan persze bőven előfordul, hogy a nézők meccs előtt felesekkel melegítenek, de a stadionok, pályák és libalegelők kötelező helyszíni meccsitala természetesen a sör. A veterán magyar focisták anekdotái szerint a gyepen dülöngélők annál inkább töménypártiak, így a hipermarketes műalkotáson érdemes lenni megcserélni a sörödobozokat az ampullákkal. 

És hogy miért estek ki a lengyelek? Hát mert nekik ugyanerről ez jutott eszükbe. Ilyen szurkolással mire számítottak?


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.