Felfüggesztett börtönt kapott a férfi, aki tavaly lelőtte a saját lányát

1 év 6 hónap fogházbüntetésre ítélte a bíróság E. Lajost, aki tavaly lelőtte a nyolcéves lányát. A büntetésének végrehajtását 2 évre felfüggesztették, írja a Blikk.

2017 júniusában a férfinál a szomszédból elköltöző nő hagyott hátra több bevásárló szatyornyi holmit. Amikor E. Lajos ezeket átnézte,  talált az egyik zacskókban egy fegyvert, amit játékpisztolynak nézett. Miközben forgatta, játékból elsütötte, a fegyverből kilőtt lövedék pedig eltalálta a közvetlenül mellette játszó nyolcéves kislányát.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség

A férfi azonnal mentőt hívott, de a gyors orvosi, segítség ellenére a súlyos fejsérülés miatt a kislány a kórházba szállítás közben meghalt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó