Felfüggesztett börtönt kapott a férfi, aki tavaly lelőtte a saját lányát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

1 év 6 hónap fogházbüntetésre ítélte a bíróság E. Lajost, aki tavaly lelőtte a nyolcéves lányát. A büntetésének végrehajtását 2 évre felfüggesztették, írja a Blikk.

2017 júniusában a férfinál a szomszédból elköltöző nő hagyott hátra több bevásárló szatyornyi holmit. Amikor E. Lajos ezeket átnézte,  talált az egyik zacskókban egy fegyvert, amit játékpisztolynak nézett. Miközben forgatta, játékból elsütötte, a fegyverből kilőtt lövedék pedig eltalálta a közvetlenül mellette játszó nyolcéves kislányát.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség

A férfi azonnal mentőt hívott, de a gyors orvosi, segítség ellenére a súlyos fejsérülés miatt a kislány a kórházba szállítás közben meghalt.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó