Ha te vagy a legokosabb ember a szobában, akkor rossz szobában vagy

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Folytatódik a Trafó sorozata, melyben a hozzájuk látogató külföldi kortárs előadókkal és alkotókkal ülnek le egy negyedórát beszélgetni, hogy olyan dolgokat is megtudhassunk róluk, melyek a szokásos interjúkból nem feltétlen szoktak kiderülni.

A harmadik rész vendége Yaron Lifschitz, aki a Circa nevű újcirkusz-társulat vezérigazgatója. Az ausztrál társulat már az egész világot körbeturnézta, a Trafóban is többször jártak. Lifschitz elképesztő pályafutást tudhat maga mögött: 39 országban bemutatva, több mint 60 előadást rendezett már, opera és színház mellett elsősorban cirkuszi darabokat. 

Ha valakinek nem lenne meg, az újcirkusz a kortárs színpadi alkotások tán legizgalmasabb leágazása: miközben nagyban építenek a klasszikus cirkuszi-akrobatikus eszközökre, azaz a hihetetlen fizikalitásra és testek közötti együttműködésre, a jól ismert mutatványok világát jóval tovább feszítik, saját, nehezen felejthető világot teremtve így. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.